VABILO NA DELAVNICO "GIBAM SE"

  • 11.02.2022
  • Posledice sodobnega načina življenja, delovnih obveznosti in tudi že pandemije, je vedno manj telesno aktivnih ljudi. Vadba ni vedno nekaj zapletenega, časovno zamudnega in za denarnico velik strošek, ampak tudi aktivnost, ki dolgoročno skrbi za zdrav življenjski slog ter dobro psihofizično počutje posameznika v vseh življenjskih obdobjih.

    Na delavnici Gibam se boste pridobili poglobljeno oceno lastne telesne pripravljenosti ter tekom skrbno načrtovanih in individualno prilagojenih srečanj pridobili teoretično in praktično znanje za izboljševanje življenjskih navad na področju gibanja. Sestavlja jo 14 srečanj ter 2 individualni svetovanji s fizioterapevtom/kineziologom.

    Delavnica je namenjena preventivno pregledanim odraslim osebam (18+) z dejavnikom tveganja telesne nedejavnosti ob hkratni več kot 20% ogroženosti za nastanek kroničnih nenalezljivih bolezni (KNB), z že prisotno/-imi KNB ali z že prisotnimi posebnimi zdravstvenimi stanji ter starejšim osebam (65+) z ugotovljeno funkcijsko manjzmožnostjo.

    Predviden datum začetka delavnice: MAREC 2022.

    Za več informacij in prijave smo na voljo na 041 409 762 (Sara Hrovatin, dipl. fth.) ali preko spletne pošte ckz-vodja (pri) zd-ajdovscina (pika) si.

    Prisrčno vabljeni!

    Sledite nam na Facebooku